ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР - RK-6040-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР – RK-6040-PRO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-6040-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-6040-PRO
Работна површина 600x400mm (250mm Z оска)
Моќност на ласерот 80W Reci W1
Брзина на гравирање 1-1000mm/s
Брзина на сечење 1-500mm/s
Позицонирање Автоматски фокус + црвена точка
Ладење Индустриски чилер CW5000
Работна маса Движечка платформа со Honeycomb
Линеарни водилки 15mm (X и Y оска)
Мотор за движење Степ мотор 57
Софтвер Rdworks / Lightburn
Контролер Ruida 6445
Димензии 1400x790x980mm
Тежина 120kg
Компресор за воздух Вклучен
Вентилација 550W
Ротациона оска Опционално
Дебелина на сечење 20mm (во зависност од материјалот)
Точност на позиционирање <=0.01mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ