ЦНЦ БУШИЛИЦА - RK-1500-4A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ БУШИЛИЦА – RK-1500-4A

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-1500-4A Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-1500-4A
Моќност 13kW/20kW
Моќ на вретено 2.2kW/3.7kW*4
Брзина на вретено 18000r/min (фреквенција)
Опсег на обработка 1500х140х200mm
Брзина на обработка 1-15m/min
Брзина на враќање 50m/min
ЦНЦ систем Taiwan Edraw
Метод на подмачкување Computer timing quantification
Големина на инсталација 2700х2300х2200mm
Тежина 2.3T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ