ЦНЦ БУШИЛИЦА - RK5013 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ БУШИЛИЦА – RK5013

ШИФРА: RK5013 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK5013
X-оска ефективна обработка (должина) 5000mm
Y- оска ефективна обработка (ширина) 130mm
Z- оска ефективна обработка (висина) 200mm
Работна површина Единечна површина 5000mm, двојна површина 2500*2
Брзина на обработка 1-15m
Брзина на главно вретено 12000r/min-18000r/min (контрола на брзина)
Серво систем 2 Delta 1.5kw серво мотор за X-оска, Delta 2kw серво мотор за Y-оска, Delta 2kw серво мотор за Z-оска и 1.0kw серво мотор за B-оска.
Нумерички систем за контрола Компјутер со кој се управува со далечински управувач
Метод за отстранување прашина Колекција на дрвени чипови со подвижна лента
Подмачкување Линеарниот лизгач може да се прилагоди на автоматско време и доза за подмачкување
Вкупна моќност 43kw
Димензии 6500*2200*2600mm
Тежина 5.5T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ