ЦНЦ БУШИЛИЦА - RK1224 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ БУШИЛИЦА – RK1224

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1224 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK1224
Површина за движење 4800*1750*150mm
Макс. Димензии на панел 2440*1200*50mm
Мин. Димензии на панел 200*50*10mm
Движење на работното парче воздушно
Фиксирање на работно парче Стеги
Брзина на движење 80/130/30m/min
Моќност на вретено 2*3.5kw рачно менување на алатки
Дупчалка Горна: HSD 12V—1set
Долна: HSD  8H&V10—1set
Електрични компоненти Schneider (relay and button)
Стеги 2 pcs
Cylinder Japan SMC
Линеарен водич Taiwanese PMI/HIWIM
Решетка Прецизна helical шина и pinion
Инвертер DELTA
Погонски систем YASKAWA
Кабел German lgus
Софтвер SWJ software
Управувач Syntec

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ