ЦНЦ БУШИЛИЦА - RK-SCT4×4 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ БУШИЛИЦА – RK-SCT4×4

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-SCT4×4 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-SCT4×4
Моќност 30kW
Работен напон 380V×3P
Снабдување со електрична енергија 380V
Притисок на компримиран воздух 6bar
Број на приклучоци за вшмукување 15.24cm ×1
Големина на електрична контролна кутија (LxWxH) 1200×600×1800mm
Димензии на инсталација (LxWxH) 7200×2700×2800mm
Тежина Околу 6.5Т
Опсег на обработка
X оска 5000mm (ефективна должина на обработка)
Y оска 150mm (ефективна ширина на стегање) (максимална ширина на обработка)
Z оска 150mm (ефективна длабочина на обработка)
B оска 0-360°(ротирачка обработка под било кој агол)
Механички параметри
Максимална брзина на контрола  
X оска 50m/min
Y оска 25m/min
Z оска 25m/min

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ