ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР - RK650 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK650

ШИФРА: RK650 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK650
Максимална ширина на распространетост 650 mm
Моторна моќ 11KW
Моќност на напојување 0.37kw
Макс. дебелина на распространетост 60mm
Регулирање на брзината
2 сета гумени ролери отпорни на абење на предната страна и 2 сета гумени ролери отпорни на абење на задниот дел

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ