ЦИРКУЛАР - HM250 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦИРКУЛАР – HM250

ШИФРА: HM250 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM250
Моќност 3100/2200w
Брзина 4000 min-1
Волти 400V
Вкупни димензии 1450x1000x1000mm
Големина на маса 635x420mm
Продолжена маса 580mm
Отвор за извлекување на прашина 100 / 25mm
Макс. висина на сечење на 90° 80mm
Макс. висина на сечење на 45° 65mm
Maкс. сечење во ширина 710mm
Сечило 254 / 30mm
Тежина 107/ 122kg
Димензии (LWH) 750x620x510mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ