ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK523A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK523A

Опис

Опис

Модел RK523A
Работна ширина 25-230mm
Работна дебелина 8-150mm
Брзина на обработка 10-40mm/min
Дијаметар на вратило 1800mm
Диаметар на осовина 40mm
Акси движење 0-20mm
Главна револуција на вратило 6800r/min
Пневматски притисок 0.6mpa
Прва осовина 7.5kw
Осовина од десна страна 7.5kw
Осовина од лева страна 7.5kw
Прва топ осовина 11kw
Втора осовина 7.5kw
Потхранување 5.5kw
Моќност 47.6kw
Oпшивање Ø145-160mm
Прва Долна осовина Ø125-140mm
Осовина на десна страна Ø125-180mm
Осовина на лева страна Ø125-180mm
Горна осовина Ø125-180mm
Втора долна осовина Ø125-140mm
Диаметар за отпрашувач Ø140mm
Диаметар  на тркало за потхранување Ø140mm
Димензии 4100*1700*1760mm
Тежина 3500kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ