ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK521A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK521A

Опис

Опис

Модел RK521A
Работна ширина 25-210mm
Работна дебелина 8-120mm
Брзина на потхранување 10-40mm/min
Дијаметар на вратило 1800mm
Диаметар на осовина 40mm
Акси движење 0-20mm
Главна револуција на вратило 6800r/min
Пневматски притисок 0.6mpa
Прва осовина 5.5kw
Осовина од десна страна 5.5kw
Осовина од лева страна 5.5kw
Прва топ осовина 7.5kw
Втора осовина 5.5kw
Потхранување 4kw
Моќност 34.6kw
Oпшивање Ø145-160mm
Прва Долна осовина Ø125-140mm
Осовина на десна страна Ø125-165mm
Осовина на лева страна Ø125-165mm
Горна осовина Ø125-165mm
Втора долна осовина Ø125-140mm
Диаметар за отпрашувач Ø140mm
Диаметар  на тркало за потхранување Ø140mm
Димензии 4100*1630*1750mm
Тежина 3200kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ