ЧЕТВОРОСТРАН ДИХТ - RK404А - Radek

ЧЕТВОРОСТРАН ДИХТ – RK404А

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Moдел

RK404А
Макс. работна ширина 400mm
Мин. работна ширина 8mm
Мин. –  Макс. работна дебелина 20-120mm
Мин. работна должина 500mm
Длабочина на обработка на горна осовина 3mm
Длабочина на обработка на долна осовина 5mm
Длабочина на обработка на лева и десна осовина 5mm
Брзина на обработка 9.2/7.5m/min
Број на вртежи на горна и долна осовина 8000rpm
Јачина на мотор (горен и долен) 5.5kw
Број на вртежи на лева и десна осовина 7000rpm
Јачина на мотор (лев и десен) 3/3kw
Вкупна моќност 15.75kw
Димензии 1140x1050x1350mm
Тежина 777/822kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ