ЧЕТВОРОСТРАНА ЧЕТКАРКА - RK-4P-S - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЧЕТВОРОСТРАНА ЧЕТКАРКА – RK-4P-S

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-4P-S Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-4P-S
Mоќност на вретено 1.5kw x4
Моќност на обработка 180w x6
Брзина на обработка (брзина на инвертер) 6-15m/min
Минимална должина на обработка 450mm
Максимална ширина на обработка 100mm
Максимална висина на обработка 100mm
Димензии на четките 210*210*25.4mm
Димензии (LxWxH) 1450x1400x1400mm
Тежина 250kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ