ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK20ECO - Radek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK20ECO

ШИФРА: RK20ECO Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK20ECO
Mоќност на моторот s1 во W 17100
Моќност 400V / 3
Висина на пакување 1.550mm
Ширина на пакување 2.800mm
Должина на пакување 1.200mm
Нето тежина 1.000
Бруто тежина 1.020

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ