ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK-FE4-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
Купи!

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK-FE4-ECO

503,439.00 ден

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.
ШИФРА: RK-FE4-ECO Категорија:

Опис

Опис

 

Модел RK-FE4-ECO
Работна ширина 18-120mm
Работна дебелина 8-100mm
Број на вретена 4
Брзина на вретено 6100r/min
Дијаметар на сечила Доле: Ø110-140mm

Десно: Ø110-140mm

Лево: Ø110-140mm

Горе: Ø110-140mm

Дијаметар на осовина Ø40mm
Моќност на мотор Долен мотор: 2.2kW

Десен мотор: 2.2kW

Лев мотор: 2.2kW

Горен мотор: 4kW

Пренос: 1.5kW

Кревање: 0.37kW

Вкупна моќност 12.47kW
Брзина на обработка 5-20m/min

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ