АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА - RK7SL-1300 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK7SL-1300

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK7SL-1300 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK-7SL-1300
Максимална работна ширина 1300mm
Број на вртежи 80-450rpm
Максимална дебелина на обработка 80mm
Моќност на замав на моторот 0.2kw
Вкупна моќност 18.82kw
Моќност на хоризонтален ролер 2×1.1kw
Моќност на диск четки 2×1.5kw
Моќност на контра ролер 3×2.2kw
Моќност на транспортер 2.2kw
Дијаметар на хоризонтален ролер 300mm
Отвори за отпрашување 12×100mm
Брзина на воздух 22-30m/s
Брзина на транспортер 5-20/min
Моќност на транспортер 2.2kw
Дијаметар на контра ролер 400mm
Димензии 5500×2200×2400mm
Број на хоризонтални ролери 8
Број на диск четки 9
Дијаметар на четка 300mm
Број на контра ролери 2
Моќност на подигнување 6×0.37kw
Тежина 6000kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ