АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА - RK1000 - 2K - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK1000 – 2K

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1000 - 2K Категорија:

Опис

Опис

Модел RK1000-2K
 

Макс. ширина на обработка

1000mm
Мин. должина на плочата за обработка 350mm
Дебелина на полирање 10-100mm
Брзина на ролери за полирање Фреквенција на конверзија на регулација на брзината
Дијаметар на валјак за полирање 300mm
Мотор на валјакот за полирање 2.2kw *2
Брзина на транспортерот 5-20m/min
Пренесувачки мотор 0.75kw
Мотор за подигнување 0.37kw-RV40
Надворешни делови за собирање прашина 2 дела
Тежина на машината 600kg
Големина на машината 2240*1680*1570mm
Големина на пакување 1740*1780*1720mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ