Бансек за метал со кран на метална шина - RK4210 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Бансек за метал со кран на метална шина – RK4210

ШИФРА: RK4210 Категорија:

Опис

Опис

 

Име на модел RK4210
Максимално сечење ●1000■1000W×1000Hmm
Брзина на сечило 20-80 фреквенција на конверзија
Големина на сечило 14777x67x1.6mm
Моќност на мотор 11kw
Хидрауличен мотор 1.5kw
Моќност на мотор за ладење 250w
Главна преносна структура Подвижен запчест преносник
Метод на затегнување на сечило Рачно
Режим на затегање Хидраулично менгеме
Одржување Метална четка и течност за ладење
Димензии 4650x1750x2800mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ