Бансек за метал со двојна колона - RK4260 - Radek

Бансек за метал со двојна колона – RK4260

Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Име на модел RK4260
Капацитет на сечење ●600■600W×600H mm
Линеарна брзина на сечило 27, 45, 69 m/min
Сечило 54×1.1x6640mm
Моќност на мотор 5.5kw
Хидрауличен мотор 1.5kw
Пумпа за ладење вода 125w
Режим на затегање Хидраулично менгеме
Главна преносна структура Запчест преносник
Метод на затегнување на сечило Хидраулично менгеме
Одржување Метална четка и течност за ладење
Димензии 3150x1350x2350mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ