Бансек за метал со двојна колона - RK4240 - Radek

Бансек за метал со двојна колона – RK4240

Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Име на модел RK4240
Капацитет на сечење ●400■400W×400H mm
Линеарна брзина на сечило 27, 45, 69 m/min
Сечило 41×1.3x5000mm
Моќност на мотор 4kw
Хидрауличен мотор 0.75w
Пумпа за ладење вода 90w
Режим на затегање Хидраулично менгеме
Главна преносна структура Запчест преносник
Метод на затегнување на сечило Хидраулично менгеме
Одржување Метална четка и течност за ладење
Димензии 2400x1300x1800mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ