БАНСЕК ЗА МЕТАЛ - HM712TOP - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

БАНСЕК ЗА МЕТАЛ – HM712TOP

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM712TOP Категорија:

Опис

Опис

Модел HM712TOP
Моќност 1.1kW
Волти 400V
Наклон – 45°
Перформанс на сечење кружно Ø 90° 180mm
Перформанс на сечење кружно Ø 45° 110mm
Перформанс на сечење lxh 90° 180x300mm
Перформанс на сечење lxh 45° 110x180mm
Пила 2360x20x0,9mm
Брзина на пила 22/33/45/65 m/min
Нето тежина 170kg
Бруто тежина 190kg
Димензии (LWH) 1280x460x1120mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ