БАНСЕК ЗА МЕТАЛ - HM370TOP - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

БАНСЕК ЗА МЕТАЛ – HM370TOP

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM370TOP Категорија:

Опис

Опис

Модел HM370TOP
Моќност 1100(1)/1500(2)W
Волти 400V
Вкупни димензии 2200x1800x2100mm
Перформанс на сечење кружно Ø 90° 270mm
Перформанс на сечење кружно Ø 45° 240mm
Перформанс на сечење кружно Ø 60° 160mm
Перформанс на сечење кружно Ø -45° 210mm
Перформанс на сечење lxh 90° 370×220(260×260)mm
Перформанс на сечење lxh 45° 240×160(220×220)mm
Перформанс на сечење lxh 60° 150x150mm
Перформанс на сечење lxh -45° 180x180mm
Пила 3160x27x0.9mm
Брзина на пила 34/68m/min
Дијаметар на тркало 380mm
Нето тежина 420kg
Бруто тежина 490kg
Димензии (LWH) 1770x765x1120mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ