БАНСЕК ЗА МЕТАЛ - HM320TOP - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

БАНСЕК ЗА МЕТАЛ – HM320TOP

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM320TOP Категорија:

Опис

Опис

Модел HM320TOP
Моќност 1100(1)/1500(2)W
Волти 400V
Вкупни димензии 2000x1500x1900mm
Перформанс на сечење кружно Ø 90° 245mm
Перформанс на сечење кружно Ø 45° 190mm
Перформанс на сечење кружно Ø 60° 140mm
Перформанс на сечење кружно Ø -45° 190mm
Перформанс на сечење lxh 90° 320×195(245×245)mm
Перформанс на сечење lxh 45° 180×140(155×155)mm
Перформанс на сечење lxh 60° 140x125mm
Перформанс на сечење lxh -45° 200×140(155×155)mm
Пила 2680x27x0.9mm
Брзина на пила 35/70m/min
Дијаметар на тркало 300mm
Нето тежина 320kg
Бруто тежина 384kg
Димензии (LWH) 1600x805x955mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ