БАНСЕК ЗА МЕТАЛ - HM275TOP - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

БАНСЕК ЗА МЕТАЛ – HM275TOP

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM275TOP Категорија:

Опис

Опис

Модел HM275TOP
Моќност 1.5kW
Волти 400V
Наклон 0°-60°
Перформанс на сечење кружно Ø 90° 225mm
Перформанс на сечење кружно Ø 45° 160mm
Перформанс на сечење кружно Ø 60° 100mm
Перформанс на сечење lxh 90° 200x200mm
Перформанс на сечење lxh 45° 160x160mm
Перформанс на сечење lxh 60° 100x100mm
Пила 2450x27x0.9mm
Брзина на пила 37.5/75m/min
Нето тежина 195kg
Бруто тежина 235kg
Димензии (LWH) 1350x580x970mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ