БАНСЕК ЗА МЕТАЛ - HM210TOP - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

БАНСЕК ЗА МЕТАЛ – HM210TOP

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM210TOP Категорија:

Опис

Опис

Модел HM210TOP
Моќност 750/950W
Волти 400V
Перформанс на сечење кружно Ø 90° 170mm
Перформанс на сечење кружно Ø 45° 140mm
Перформанс на сечење кружно Ø 60° 70mm
Перформанс на сечење lxh 90° 180x170mm
Перформанс на сечење lxh 45° 140x170mm
Перформанс на сечење lxh 60° 80x60mm
Пила 2110mm
Ширина на пила 20mm
Брзина на пила 65m/min
Дијаметар на тркало 260mm
Нето тежина 145kg
Бруто тежина 173kg
Димензии (LWH) 1.150x560x930mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ