БАНСЕК ЗА МЕТАЛ - HM128HDR - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
Купи!

БАНСЕК ЗА МЕТАЛ – HM128HDR

49,015.00 ден

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.
ШИФРА: HM128HDR Категорија:

Опис

Опис

Модел HM128HDR
Моќност  s1 550W
Моќност s6 825W
Волти 400V / 3
Опсег на вртење -45° +60°
Перформанс на сечење кружно Ø 90° 125mm
Перформанс на сечење кружно Ø 45° 95mm
Перформанс на сечење кружно Ø 60° 50mm
Перформанс на сечење lxh 90° 100x150mm
Перформанс на сечење lxh 45° 95x76mm
Перформанс на сечење lxh 60° 50x56mm
Пила 1638x13x0,6mm
Нето тежина 76kg
Бруто тежина 84kg
Брзина на пила 23/34/54m/min
Ширина на пакување 442mm
Должина на пакување 942mm
Висина на пакување 548mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ