БАНСЕК ЗА МЕТАЛ - HM115 - Radek

БАНСЕК ЗА МЕТАЛ – HM115

ШИФРА: HM115 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM115
Моќност 550W
Волти 400V
Опсег на вртење 0°-45°
Перформанс на сечење кружно Ø 90° 110mm
Перформанс на сечење кружно Ø 45° 75mm
Перформанс на сечење lxh 90° 110x140mm
Перформанс на сечење lxh 45° 110x75mm
Пила 1638×12,5×0,6mm
Брзина на пила 20/29/50 m/min
Нето тежина 56kg
Бруто тежина 60kg
Ширина на пакување 382mm
Должина на пакување 1.020mm
Висина на пакување 385mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ