БАНСЕК (ТРАЧНА ПИЛА) - RK-345-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

БАНСЕК (ТРАЧНА ПИЛА) – RK-345-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-345-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-345-PRO
Максимална дебелина на сечење 370mm
Максимална ширин на сечење 480mm
Брзина на сечило 25m/min
Брзина на тркало 1000r/min
Големина на сечило 4020x16mm
Големина на работна маса 630x525x55mm
Наклон на маса 0°-45°
Дијаметар на тркало Ф500/35mm
Мотор 3kW/220V (380V)
Димензии 752x916x1890mm
Тежина 248kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ