АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР ЗА КРАЈНО СЕЧЕЊЕ - RK601 - Radek

АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР ЗА КРАЈНО СЕЧЕЊЕ – RK601

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-601 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-601
Моќност 7.5kw
Макс. Ширина на сечење 520mm (дебелина: 40mm)
Макс. Дебелина на сечење 200mm (ширина: 190mm)
Спецификација за нож на вретено Ф600mm
Тежина 550kg
Димензии 4250×1150×1300mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian