ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР - RK143F-1225 - Radek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK143F-1225

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK143F-1225 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK143F-1225
Моќност на сврдел 18.5kw+15kw+15kw
Моќност на напојување 1.5kw
Моќност на пумпа за вода 0.37kw
Напон 380V 3PH
Брзина на напојување 0-12m/min
Должина на обработка ≥500mm
Ширина на обработка ≤250mm
Дебелина на обработка 25-120mm
Макс. ширина што може да помине 500mm
Димензии (L×W×H) 2700×1500×1300mm
Тежина 1700kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ