ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР - RK-MS3-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK-MS3-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-MS3-PREMIUM Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-MS3-PREMIUM
Макс. ширина на обработка 320mm
Макс. дебелина на обработка 110mm
Макс. дијаметар на сечило 400mm
Мин. должина за сечење 400mm
Брзина на обработка 5-21m/min
Дијаметар на пила Ф50mm
Брзина на пила 3800m/min
Моторна моќност на сечило 37kW
Подигнувачка моќност на сечило 0.55kW
Потхранувачка моторна моќност 4kW
Моторна моќност на подигнувачот на капакот 0.75kW
Вкупна моќност 42.3kW
Дијаметар на ролери Ф140mm
Воздушен притисок 0.6MPa
Димензии 3200x1200x1600mm
Тежина 2000kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ