ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР - RK142Y-25 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK142Y-25

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK142Y-25 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK142Y-25
Моќност на сврдел 30kw+30kw
Моќност на напојување 1.5kw
Моќност на пумпа за вода 0.37kw
Напон 380V  50HZ  3PH
Должина на обработка ≥500mm
Брзина на напојување 0-10m/min
Дијаметар на дрво за обработка Ф70-250mm
Димензии (L×W×H) 3630×1430×1540mm
Тежина 2200kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ