ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK141-0650 - Radek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK141-0650

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK141-0650 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK141-0650
Моќност 11kw
Моќност на напојување 0.75kw
Напон 380V  50HZ  3PH
Брзина на сврдел 4000r/min
Брзина на напојување 12.5m/min;25m/min
Должина на обработка  ≥500mm
Ширина на обработка  ≤500mm
Дебелина на обработка 12-60mm
Димензии (L×W×H) 1640×940×1095mm
Тежина 550kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ