ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK-S65-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK-S65-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-S65-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-S65-PRO
Моќност 11kW
Моќност на напојување 0.75kW
Напон 380V  50Hz  3PH
Брзина на сврдел 4000r/min
Брзина на напојување 12.5m/min;25m/min
Должина на обработка  ≥500mm
Ширина на обработка  ≤500mm
Дебелина на обработка 12-60mm
Димензии (L×W×H) 1640×940×1095mm
Тежина 550kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ