АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР СО ЕДНА ПИЛА - RK163A - Radek

АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР СО ЕДНА ПИЛА – RK163A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK163A Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK163A
Макс. дебелина за работа 90mm
Дијаметар на сечило 305mm (Max.355mm)
Ширина на сечење 500mm
Брзина на вретено 3000r/min
Дијаметар на вретено 50.8mm
Зголемување на брзина 11-30m/min
Зголемување на моторна моќност 1.5kw
Главна моќност на моторот 7.5kw
Моќ на моторот за подигнување на вратило 0.37KW
Вкупна моќност 9.25kw
Големина на работна маса 1800*985mm
Димензии 2060*1500*1350mm
Нето тежина 1450kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ