АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР СО ЕДНА ПИЛА - RK153A - Radek

АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР СО ЕДНА ПИЛА – RK153A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK153A Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK153A
Макс. дебелина за работа 85mm
Дијаметар на сечило 305mm
Ширина на сечење 360mm
Брзина на вретено 3000r/min
Дијаметар на вретено 25.4mm
Зголемување на брзина 10-30m/min
Зголемување на моторна моќност 0.75kw
Главна моќност на моторот 7.5kw
Вкупна моќност 8.25kw
Големина на работна маса 890*1380mm
Димензии 1610*1180*1500mm
Нето тежина 1150kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ