АВТОМАТСКА ВЕРТИКАЛНА ЧЕТКАРКА - RK-400-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА ВЕРТИКАЛНА ЧЕТКАРКА – RK-400-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-400-PREMIUM Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-400-PREMIUM
Дијаметар на ролер четка Φ300mm, 150mm висина
Брзина на ролер четка Контролер за менување на брзина
Дијаметар на сунѓер на ролерот за шмирглање Φ180mm, 150mm висина
Големина на појас на сунѓер на ролерот 568*ширина 150*дијаметар 180
Дебелина на плоча за обработка 5-40mm
Брзина на појас за обработка 12m/min
Метод на отстранување на прашина Независно отстранување прашина со двојна вреќа за значително подобрено отстранување на прашината
Поширока работна површина Флуоресцентни ленти (единица со широка чинија, на извлекување)
Главна квадратна цевка 40*60*2.5mm задебелена квадратна цевка (поголема стабилност)
Метод на сечење на лим Ласерско сечење (димензионално точно)
Метод на движење нагоре и надоле Електрично движење нагоре и надоле (стабилна, константна брзина, висока прецизност)
Надворешен финиш на каросерија Боја за печење на висока температура (бојата не се губи лесно и не бледее)
Мотор за движење 0.55kW-RV40/2pcs
Мотор на ролер четка 0.75kW – Класа VI / 2 pcs
Мотор за обработка 0.75kW
Вкупна моќност 3.55kW
Димензии 2030*840*1230mm
Тежина 470kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ