АВТОМАТСКА ВЕРТИКАЛНА ЧЕТКАРКА - RK-400-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА ВЕРТИКАЛНА ЧЕТКАРКА – RK-400-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-400-PREMIUM Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-400-PREMIUM
Дијаметар на ролер Φ300mm (150mm висина)
Подесување на брзина Степенасто подесување
Дебелина на обработка 5-40mm
Брзина на обработка 12m/min
Моќност на мотор за осцилации 0.55kW / х2
Моќност на мотор на ролер 0.75kW / х2
Моќност на мотор на транспортер 0.75kW
Вкупна моќност 3.55kW
Димензии на машината 2030x840x1230mm
Тежина 470kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ