АВТОМАТСКА СПРЕЈ МАШИНА - RK1300PU - Radek

АВТОМАТСКА СПРЕЈ МАШИНА – RK1300PU

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1300PU Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK1300PU
Макс. ширина на прскање 1300 mm
Макс. дебелина на работното парче 80 mm
Општа димензија 5500*4450*2500 mm
Макс. брзина на обработка 8 m/min
Воздушен притисок 0.5-0.8 Mpa
Вкупна моќност 14 kW
Тежина 4200 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ