АВТОМАТСКА СПРЕЈ МАШИНА - RK1300D - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА СПРЕЈ МАШИНА – RK1300D

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1300D Категорија:

Опис

Опис

Модел RK1300D
Макс. ширина на прскање 1300mm
Макс. дебелина на работното парче 125mm
Макс. Брзина на обработка 10m/min
Пиштол за прскање 8pcs
Воздушен притисок 0.5-0.8mpa
Вкупна моќност 14.5kw
Димензии 4200x3850x2520mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ