АВТОМАТСКА ПРОФИЛНА ФРЕЗА – RK7203 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА ПРОФИЛНА ФРЕЗА – RK7203

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK7203 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел

RK7203
Воздушен притисок 0.6-0.8Mpa
Моторна моќност на обликувачот 4kwx2
Ротирачка моќност на моторот 1.5kw
Брзина на обработка

4-20r/min

Брзина на вретено 25.4mm
Вретено φ25.4mm
Големината на облик 50x15x5~400x200x50
Дијаметар на отвор за прашина 100mm
Макс. правоаголно сечење 3:01
Димензии 1800*1650*1750mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ