АВТОМАТСКА МАШИНА ЗА КАРТОН - RK2508SE - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА МАШИНА ЗА КАРТОН – RK2508SE

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2508SE Категорија:

Опис

Опис

Модел RK2508SE
Дебелина на картон 2-10mm
Максимална големина на таблата 2500mm ширина*нелимитирана висина
Минимална големина на таблата 200mm*650mm
Капацитет на пакување 7-10 парчиња/минута

Зависи од големината на кутијата

Нож за правење процеп 2 парчиња*500mm должина
Вертикален нож за сечење 4
Хоризонтален нож за сечење 1
Димензија 3330mm*1800mm*2000mm
Бруто тежина 2800Kg
Потрошувачка на воздух 40L/Min

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ