АВТОМАТСКА МАШИНА ЗА ФОЛИЈА - RKS600 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА МАШИНА ЗА ФОЛИЈА – RKS600

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKS600 Категорија:

Опис

Опис

Модел RKS600
Максимална ширина на завиткување 350mm
Максимална висина на завиткување 350mm
Должина на завиткување 3000mm
Дебелина на филм 20-30μm
Ширина на филм 250mm
Внатрешен дијаметар на валјак 76.2mm
Надворешен дијаметар на валјак 240mm
Брзина 10-20m/min
Тежина 600kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ