АВТОМАТСКА ЛИНИЈА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - RK-W8 - Radek

АВТОМАТСКА ЛИНИЈА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – RK-W8

ШИФРА: RK-W8 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-W8
Ширина на работно парче 10-100mm
Мин. Должина на работно парче 500mm
Дебелина на работно парче 9-100
Брзина на обработка 3-33m/min
Моќност на мотор за обработка 8*0.37kw
Број на конфигурации на вретеното 8 сетови
Уреди за автоматска компензација 8 сетови, компензација 0.04mm/време
Брзина на вретено (Контолер на брзина) 600-1400r/min

(Контолер на брзина) 600-2800r/min

(two poles)

Ротација на вретено Прилагодлив агол 0° – 360°
Димензии на вретено (дијаметар x должина) φ25.4x100mmx8
Димензии на вретеното (дијаметар x должина) φ25.4x150mmx1
Големина на тркало за шмирглање (надворешен дијаметар) φ100mm
Големина на тркало за шмирглање (надворешен дијаметар) φ180mm
Дијаметар на отвор за вшмукување прашина 100mm
Работен воздушен притисок 0.2-0.6Mpa
Напојување 380V, 50Hz
Вкупна моќност 16.46kw
Вкупни димензии 6000*1600*1700mm
Тежина 2.8T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian