АВТОМАТСКА ЛИНИЈА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - RK-P4W4 - Radek

АВТОМАТСКА ЛИНИЈА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – RK-P4W4

ШИФРА: RK-P4W4 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-P4W4
Ширина на работно парче 20-80mm
Мин. должина на работно парче 240mm
Дебелина на работно парче 10-80mm
Брзина на обработка 13-35m/min
Мотор 1*0.37kw
Моќност на мотор за подигнување на притиснат материјал 1*0.37kw
Моќност на мотор на глава за брусење 4*1.5kw
Моќност на мотор на дискот 4*0.55kw
Вкупна моќност 9.12kw
Димензии 3100*1500*1500mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ