АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK-630M-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK-630M-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-630M-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел

RK-630M-PRO

Макс. работна ширина 630mm
Мин. работна должина 400mm
Макс. работна дебелина 100mm
Моторна моќност на хоризонтален ролер 2x 1.5kW
Моторна моќност на диск четките 1.5kW
Моторна моќност на контра ролер 2×1.5kW
Моќност за подигнување на хоризонтален ролер 0.37kW
Моќност за подигнување на диск четките 0.37kW
Моќност за подигнување на контра ролер 0.37kW
Моќност на подигнување на транспортер 0.37kW
Редуцирана моторна моќност 0.75kW
Вкупна моќност 9.73kW
Број на контра ролери 2
Дијаметар на валјак 300mm
Број на диск четки 5
Дијаметар на палета со четки 180mm
Број на хоризонтални ролери 5
Дијаметар на хоризонтален ролер 260mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Големина на транспортна лента 5970x630mm
Тежина 1500kg
Димензии 3450x1500x1900mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ