АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK-1000M-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK-1000M-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-1000M-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-1000M-PRO
Максимална работна ширина 1000mm
Минимална работна должина 400mm
Максимална работна дебелина 100mm
Моќност на мотор (хоризонтални ролери) 2x 1.5kW
Моќност ма мотор (диск четки) 1.5kW
Моќност на мотор (контра ролери) 2x 1.5kW
Моќност на мотор (осцилации на хоризонтални ролери) 0.55kW
Моќност на мотор (осцилации на диск четките) 0.37kW
Моќност за мотор (осцилации на контра ролери) 0.55kW
Моќност на мотор (транспортер) 0.37kW
Моќност на редуктор 1.1kW
Вкупна моќност 10.44kW
Број на контра ролери 2
Дијаметар на ваљак 300mm
Број на диск четки 9
Дијаметар на диск четки 180mm
Број на хоризонтални ролери 7
Дијаметар на хоризонтален ролер 260mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Големина на транспортна лента 5970x1000mm
Тежина 1650kg
Димензии 3950x1750x1900mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ