МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - HM2050E3 - Radek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – HM2050E3

ШИФРА: HM2050E3 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM2050E3
Моќност 4000w
Брзина 70min-1
Волти 400V
Висина на маса 830mm
Максимална дебелина на плочата 3mm
Максимална ширина на плочата 2050mm
Агол на сечење
Тежина 1.550kg/1.780kg
Димензии (LWH) 2.260×1.160×1.480mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ