АПКАН - HM1270PS - Radek

АПКАН – HM1270PS

ШИФРА: HM1270PS Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1270PS
Работна должина 1270mm
Макс. дебелина на материјал 2mm
Макс. агол на виткање 135°
Бруто тежина 400kg
Нето тежина 360kg
Димензии (LWH) 1.620x700x1.280mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ