МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - HM1250E3 - Radek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – HM1250E3

ШИФРА: HM1250E3 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1250E3
Моќност 3000w
Брзина 70min-1
Волти 400V
Висина на маса 830mm
Максимална дебелина на плочата 3mm
Максимална ширина на плочата 1250mm
Агол на сечење
Тежина 990kg/1.150kg
Димензии (LWH) 1.840×1.050×1.350mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ