АПКАН - HM1020PS - Radek

АПКАН – HM1020PS

ШИФРА: HM1020PS Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1020PS
Работна должина 1020mm
Макс. дебелина на материјал 2mm
Макс. агол на виткање 135°
Бруто тежина 365kg
Нето тежина 320kg
Димензии (LWH) 1.420x660x1.280mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ