АПКАН - HM1020P - Radek

АПКАН – HM1020P

ШИФРА: HM1020P Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1020P
Работна должина 1020mm
Макс. дебелина на материјал 2.5mm
Макс. агол на виткање 135°
Бруто тежина 330kg
Нето тежина 285kg
Димензии (LWH) 1.420x660x1.280mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ